fbpx
Aanbieding!

Mini Online Vergevings Workshop (in audio) + Werkboek

47.00 Excl. BTW

Mini Online Vergevings Workshop (Audio) + Werkboek

Artikelnummer: Mini Online Vergevings Workshop Categorieën: , , ,

Beschrijving

De Mini Online Vergevings Workshop (in audio) en het bijbehorende werkboek (PDF) direct in jouw mail. Te beluisteren en te lezen wanneer jij het maar wilt en waar je het wilt. Aan de hand van mijn persoonlijke ervaringen met het vergeven en de tools die mij hebben geholpen om te vergeven, help ik je bij het nemen van de eerste stappen om te beginnen met het leren vergeven. Tijdens de Mini Online Vergevings Workshop krijg je oefeningen en een visualisatie waar je meteen mee aan de slag gaat in jouw vergevingsproces. De oefeningen staan bovendien in het bijbehorende werkboek, zodat je die ook kunt bewaren.


Wat een deelneemster eerder zei:

“Lieve Bindia, dank je wel voor je tijd en moeite om je waardevolle oefeningen en inzichten met ons te delen. Het heeft mij het geholpen met proces waarmee ik al bezig was. Super mooi om van jou dit aan te bieden en je kennis te delen. Super bedankt voor je positieve bijdrage in mijn ontwikkeling en veel succes met alles!”


Instructies: om de audio-opname en het werkboek van de Mini Online Vergevings Workshop duurzaam te kunnen gebruiken, download dan de audio-opname en het werkboek zo snel mogelijk na betaling. Reserveer tijd in jouw agenda, zodat je ongestoord de workshop kunt volgen en de opdrachten kunt doen.


P.S. Ontvang als eerste GRATIS onze aanbiedingen, waardevolle tips en nieuwtjes:

%d bloggers liken dit: