fbpx

Vergeving

Leer hoe jij negatieve emoties kunt loslaten en jezelf kunt helen van oude pijn door vergeving.

Ik help je bij jouw emotionele worstelingen die worden veroorzaakt door gepieker, verdriet en boosheid die je niet kunt loslaten.

De oorzaak van alle emotionele worstelingen, is het niet kunnen vergeven van een ander, een situatie of zelfs jezelf. Vaak stoppen we negatieve emoties weg, omdat we niet weten wat we er mee aan moeten.

Wanneer je last hebt van verdriet en boosheid moet je je voorstellen dat je gemoedstoestand net als een vuurspuwende vulkaan is. Omdat je gedachten en emoties niet hebt verwerkt, raak je in een spiraal van negatieve gedachten en negatieve emoties, die elkaar steeds sneller opvolgen wat weer veel stress en spanning geeft. Totdat het je allemaal te veel wordt en je uitbarst als een vulkaan. Dit heeft direct negatieve gevolgen voor jouw mentale en fysieke gezondheid. 

Je kunt dit voorkomen door te leren hoe jij negatieve gedachten en emoties kunt loslaten. Hoe je vanuit de diepte van je hart kunt vergeven. Zodat jij eindelijk de negatieve cirkels in je leven kunt doorbreken. En jij je weer gelukkig kunt voelen,

Als persoonlijke coach én door mijn persoonlijke ervaring weet ik dat vergeving de beste methode is om écht negatieve herinneringen, emoties en zelfs trauma’s te verwerken. Ik durf zelfs te stellen dat vergeven niet alleen een methode is die iedereen kan leren. Maar dat het zelfs een emotie is die jij kunt voelen, waardoor je zelfbewuster en liefdevoller naar jezelf en anderen bent.

Leer hoe jij jezelf kunt ontdoen van zichzelf herhalende negatieve emoties in jouw leven, omdat je de ander of jezelf niet kunt vergeven.

Afgelopen jaren heb ik zorgvuldig een Vergevingsprogramma gemaakt voor mensen die los willen breken van pijnlijke negatieve gedachten en emoties.

Met alle liefde help ik jou hierbij, omdat ik uit persoonlijke ervaring weet hoeveel mentale en fysieke schade het niet vergeven jou kan brengen.

Het is mijn missie om mensen te helpen te helen van emotionele ballast die zij bij zich dragen, zodat zij zich weer goed en duurzaam gelukkig kunnen voelen. 

Mijn Vergevingsprogramma’s zijn zorgvuldig door mij samengesteld om jou tijdens een helend proces te begeleiden naar nieuwe, verlossende positieve emoties.

Ooit had ik ook de grootste moeite met loslaten. Hierdoor voelde ik mij ellendig, maar door het proces van loslaten, heb ik ervaren hoe fijn het is om te vergeven. Niets geeft zo veel en snel een bevrijdend gevoel als vergeving.

Al mijn belemmeringen losten zich als vanzelf op, omdat ik mij nu in mijn kern vrij en gelukkig voel. En dat fijne gevoel van vrijheid en geluk gun ik iedereen. En deel ik mijn unieke vergevingsmethode graag met diegene dit ook voor zichzelf wil.

The weak can never forgive. Forgivenesss is an attribute of the strong.

Mahatma Gandhi

Dit zeggen anderen over mijn Vergevingsprogramma:

“Het webinar ’Van Slachtoffer naar Held’ van Bindia sprak mij erg aan. En daardoor heb ik mij aangemeld. Ik vond de workshop zwaar en uiteindelijk verlossend. De methode die wordt gebruikt, de open en vertrouwelijke benadering stelde mij op mij gemak en ik voelde mij veilig. Ik raad de Workshop aan, aan iedereen die door het niet kunnen vergeven belemmeringen ervaart.”

Gita

“Ik had mijn twijfels over de invulling van de hulp en wat het zou opleveren. Mijn gevoel voordat we begonnen was een 5 en achteraf gaf ik mijn gevoel een 10. Ik heb een ontzettende goede ervaring gehad. Ik voelde me gehoord, begrepen, deels geheeld en geaccepteerd. Hierdoor is mijn investering absoluut de moeite waard. En ik raad het mijn vrienden en kennissen die worstelen met zichzelf ook aan.”

Shannon

“Dank je wel voor je tijd en moeite om je waardevolle oefeningen en inzichten met ons te delen. Het heeft mij geholpen met het proces waarmee ik al bezig was. Super mooi om van jou dit aan te bieden en je kennis te delen. Super bedankt voor je positieve bijdrage in mijn ontwikkeling.”

Deelnemer van één van de Online Vergevingsprogramma’s

Waarom zou je vergeven?

 • Vergeven van de ander betekent verlossing van negatieve emoties.  En jezelf verwijderen van  de pijn die de ander heeft veroorzaakt.
 • Door te vergeven, verwijder je jezelf van negatieve emoties die je gedachten en emoties beïnvloeden. Als je deze verwijdert, maak je automatisch meer ruimte voor positieve gedachten en emoties in je leven. Zo neem je de regie over je gedachten en gevoelens terug.
 • Door te vergeven, voel je je mentaal beter en verklein je de kansen op psychosomatische klachten.
 • Je maakt jezelf verantwoordelijk over hoe jij je voelt over jouw leven.
 • Vergeven is een krachtige, helende keuze.
 • Vergeven is een te trainen gedachten-methode en daardoor kun je dus ook je emoties leren harmoniseren.
 • Vergeven betekent niet dat je de handeling dat is gedaan, goedkeurt. Maar dat je er naar leert kijken zonder de pijn te voelen.
 • Vergeven betekent niet dat je vergeet wat jou pijn heeft gedaan, maar dat je de lessen uit het pijnverhaal pikt om persoonlijk groeien.
 • Vergeven betekent niet dat je naar en negatief gedrag pikt. Integendeel je leert jezelf tijdig distantiëren van negativiteit.
 • Vergeven maakt je sterk, doordat je inzicht krijgt over wat je hebt geleerd. Je leert op een voor jou juiste manier je grenzen aangeven. Hiermee empower jijzelf en verklein je de kans dat je dezelfde “fouten’ maakt aanzienlijk.
 • Vergeven betekent niet dat je je pijn en verdriet ontkent, maar juist door de vergevingsmethode leert om de te helen.

Als jij ook kiest voor de transformatie van slachtoffer naar held, dan help ik jou hier met alle liefde bij!

Ben jij zover dat je los wilt komen van negatieve gedachten en emoties die jou maar blijven belemmeren?

Plan dan vandaag nog een vrijblijvend gesprek met mij om te onderzoeken hoe ik jou verder kan helpen.

Stuur mij rechtstreeks een mail met jouw vraag en gegevens. Dan neem ik contact met jou op voor een afspraak. 

bindia@dagelijks-geluk.nl

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.