fbpx
Perdiep Ramesar & Bindia Ramcharan

We streven allemaal naar Geluk, Dagelijks. We denken voortdurend na over wat ons gelukkig zal maken en wat we daarvoor kunnen doen. Dit najagen van Geluk – buiten ons – is wat we het liefst doen.

Maar er is een maar. Niet zomaar een maar, maar een ‘Grote Maar’. Deze ‘Maar’ is niets nieuws onder de zon. Voor jou misschien. Sterker nog, als je er nu heel goed over nadenkt: toen jij je voor het laatst gelukkig voelde, weet je nu eigenlijk heel goed waar je dat Geluk vond.

Dit eeuwige Geluk ligt IN jou. En jij hebt, met jouw unieke Zijn en jouw unieke talenten, exact wat er nodig is om je NU Gelukkig te kunnen voelen.

Moet dat dan, je ALTIJD maar Gelukkig voelen? Nee, sterker nog, dat zou onnatuurlijk zijn voor ons mensen.


Jij kunt jezelf, of je gedachten en emoties wel veranderen.

Zo ligt het ook in de natuur van de mens om te geloven dat nare, pijnlijke situaties veranderbaar zijn. En dat jij jezelf, of je gedachten en emoties, wel kunt veranderen. Je kunt het. Misschien lukt dit je niet altijd even goed op eigen kracht, en kun je wel wat erkende, deskundige hulp gebruiken.

En die hulp is er dan ook voor jou. Op een manier zoals het meest voor de hand liggend is, door bijvoorbeeld medische en psychische hulp. Maar er zijn ook verfrissende nieuwe methoden, zoals yoga, meditatie en ontelbare andere methoden voor coaching.

Er is niet één wondermiddel. Net zoals er geen één mens is, die exact hetzelfde is als een ander mens.

Worstel je nu met een probleem, dan zou je het kunnen zien als een uitnodiging om de oplossing, die jou zal helpen, binnen jezelf te vinden. En zelfs nog meer dan dat: die jou zal laten groeien.


Het wonder is dat wat er zich in jou oplost, of verandert.

Groei door een coachingsmethode te gebruiken, die jou kan helpen om te ontdekken wat er binnen jou is. Hetgeen wat jou helpt, is niet het ultieme doel, maar een middel. Juist dat wat er zich in jou oplost, of verandert, is het wonder.

Als jij de uitnodiging aanneemt, dan kunnen wij jou met coaching helpen naar dat wat jij verlangt, dit matchen met wat jij denkt en voelt, om zo jouw doelen en dromen te realiseren.


Iedere dag opnieuw weer Geluk ervaren, dat is onze missie.

Iedere dag opnieuw weer Geluk ervaren, dat is onze missie. Meestal vinden we het in de kleine dingen. Maar soms ligt het niet voor de hand Geluk te voelen. Juist dan heb je een steuntje in de rug nodig. Iets of iemand die je de weg wijst. Iedere keer dat wij het zelf even niet konden vinden, troffen we altijd wel iets of iemand die ons op verder op weg hielp. Onze zoektocht gaat verder, maar we zijn al een heel eind en vinden dat het nu onze beurt is om anderen te helpen, door ze de weg te wijzen om hun Geluk te vinden. Want….Iedereen verdient Dagelijks Geluk.

Dagelijks Geluk CoachingITT© Mentoring

Naast NLP en hypnotherapie gebruiken wij verschillende coachingstechnieken uit de persoonlijke ontwikkeling in onze coachingstrajecten: ITT© Mentoring. De methode die wij hebben bedacht, onderscheidt zich doordat we werken in een coachingstraject in plaats van een coachingssessie. Wij zijn van mening dat voor een blijvend resultaat, je jezelf dient te leren hoe je nieuw gedrag op duurzame wijze eigen maakt.Een eigen bedrijf op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei was mijn droom.

Bindia Ramcharan (1976 – Groningen)

“Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (2001) heb ik een aantal jaren gewerkt in commerciële bedrijven als bedrijfsmaatschappelijk werker. Na een poos bedrijfsmaatschappelijk werk en klinisch maatschappelijk werk in een kinder- en jeugdpsychiatrische kliniek te hebben gecombineerd, ben ik gestopt met het bedrijfsmaatschappelijk werk. Om vervolgens naast mijn werk in GGZ-land mijn droom om een eigen bedrijf op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, hypnotherapie en spirituele groei te beginnen. En dit allemaal naast, voor mij meest waardevolle, gezin met 2 kids.”


Na een zoektocht op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, ben ik weer tot mijzelf gekomen, om nu zelf mensen te kunnen helpen.

Perdiep Ramesar (1978 – Paramaribo)

“Ik wilde al op jonge leeftijd zaken veranderen in de wereld en daarom ging ik werken in de zogenaamde ‘harde’ journalistiek. Na ongeveer 15 jaar in de journalistiek te hebben gewerkt, moest het roer om. Dat was een harde dobber, want ik wist echt niet wat ik wilde doen.  Na een zoektocht op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, ben ik weer tot mijzelf gekomen, om nu zelf mensen te kunnen helpen. Ik heb mij verdiept in onder meer NLP, meditatie en ben ik samen met mijn liefdes- en zakenpartner Bindia gestart met onze eigen ondernemingen.  Naast mijn bedrijf voor communicatietraining en coaching, richt ik mij via Dagelijks Geluk op persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke coaching. Waar ik ook heel erg blij van wordt, is ons gezin met 2 kids.”
Wil jij je aanmelden voor één van onze impactvolle, effectieve en duurzame ITT© Mentoringtrajecten, of heb je nog vragen? Schroom dan niet en stuur ons een bericht via https://www.dagelijks-geluk.nl/contact/ of per e-mail op mail@dagelijks-geluk.nl. Wij reageren zo spoedig mogelijk!


Bindia Ramcharan en Perdiep Ramesar zijn allebei aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)
Bindia Ramcharan en Perdiep Ramesar vallen als CAT-therapeuten onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/
Bindia Ramcharan en Perdiep Ramesar werken als CAT-therapeuten volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/
%d bloggers liken dit: