fbpx

Rennen, vliegen, zweven, het hoort er toch allemaal bij in onze drukke leven in deze hectische maatschappij.Als moeder of vader, als werknemer, als partner, er komen steeds meer ballen bij die we tegelijkertijd in de lucht willen houden.


Ik ken het als geen ander. Ik heb een gezin met 2 (puber)kids, een part-time baan en daarnaast bouw ik aan mijn bedrijf. Ik ga nu niet opscheppen door te schrijven: ‘Dat doe ik er even bij’. Nee, zeker niet!


Ik heb het geluk dat ik op alle vlakken enorm gepassioneerd mijn energie geef. En dit terwijl ik in de eerste plaats héél goed voor mijzelf blijf zorgen.


Wat helpt mij om alle ballen de lucht in te houden en nog een mij goed en gelukkig te voelen?


Voor mij is gebleken dat niet één ding het antwoord is. Al jaren mediteer ik dagelijks, beoefen ik yoga (op en af), mindfulness, visualisatie, massages, en nog veel meer. Alles heeft mij ook werkelijk geholpen. De ene keer meer dan de andere keer.


En ik ben overtuigd dat het jou ook zal helpen. En wil jij dit ook? Kom dan naar de Dagelijks geluk Ontspannings Workshop.


Wanneer: zondag 5 april 2020

Waar: Weipoort 31, 3075 EW Rotterdam-Zuid

NU VAN 77,00, VOOR MAAR 37,00!Ik heb de Ontspannings Workshop samengesteld met verschillende technieken, zoals bijvoorbeeld:

  • Liefdevolle meditatie.
  • Magische visualisatie.
  • Zelfhypnose voor ontspanning (er is de mogelijkheid voor een plaatsvervangende methode als je liever geen hypnose wilt).
  • Rustgevende harmonieuze mindfulness-ceremonie.

Geef jezelf deze Ontspanning Workshop cadeau. Of misschien ken je iemand die deze workshop dubbel en dwars verdient?
Wanneer: zondag 5 april 2020

Waar: Weipoort 31, 3075 EW Rotterdam-ZuidNU TER WAARDE VAN 77,00, VOOR MAAR 37,00!Proef tijdens de workshop welke techniek of methode goed bij jou past om je diep te ontspannen. En die je daarna zelf ook kunt beoefenen. Het wordt een Workshop om nooit meer te vergeten!
Wanneer: zondag 5 april 2020

Waar: Weipoort 31, 3075 EW Rotterdam-ZuidNU IN PLAATS VAN 77,00, VOOR MAAR 37,00!%d bloggers liken dit: