fbpx

Het gaat niet alleen om jou, maar door jou gaat het om alles!”

Bindia Ramcharan, coach & hypnotherapeute

Laat je door ons helpen om veerkracht te vergroten, zodat jij jouw problemen met gemak het hoofd kunt bieden!

Voel jij je ongelukkig, omdat je veel stress hebt in jouw leven? Waardoor je ook geen geluk ervaart in je relaties, je werk niet succesvol is, of je worstelt met financiële problemen. En, last but not least, je gezondheid laat het ook nog eens afweten. Je voelt je futloos en hebt een berg aan fysieke klachten verzameld. Kan dit nog erger worden? Jazeker, als je hier niets in verandert wel!

Ik heb de coaching van Perdiep als heel prettig ervaren en waardeer enorm zijn humor, wat ik ook heel belangrijk vind. Perdiep weet tot de essentie te komen waarbij hij de doelstelling tijdens de sessie goed voor ogen blijft houden. Hij hanteert verschillende methodieken toegespitst op de persoon om tot nieuwe inzichten te komen. Gedurende de sessie kwamen hele mooie krachtige inzichten voor mij naar boven. Voor mij als coach is het ontzettend belangrijk om te blijven ontwikkelen en reflecteren. Het is heel fijn met een doorgewinterde coach als Perdiep te klankborden. Een warme persoonlijkheid die echt impact creëert voor zijn cliënt.

Natasja Goselink

Maar je kunt dit zeker ombuigen naar een gelukkiger, liefdevoller, gezonder, succesvoller en rijker leven. Met onze Online Coaching helpen we je om jouw geluk te bereiken!

Omdat deze unieke persoonlijke ontwikkelings-coaching jou op een laagdrempelige en prettige manier helpt om positieve veranderingen te brengen op verschillende vlakken in jouw leven.

Jouw leven is opgebouwd uit een ketting van handelingen (actie <–> reactie). Goede acties en reacties leiden tot positieve resultaten. En negatieve acties en reacties tot negatieve resultaten.

In het leven lukt het niet altijd om tot goede handelingen te komen, omdat handelingen worden beïnvloed door onze gedachten en gevoelens.

Handelingen kunnen we dus veranderen door onze gedachten en emoties te veranderen. Dit doen we door opdrachten en oefeningen, die jouw vaste overtuigingen meteen doorbreken.

Met Online Coaching vergroot jij jouw positieve gevoelens voor jezelf en je omgeving. Wij geloven dat wanneer jij je goed voelt en jou dat in een positieve flow brengt, dat dit veel meer in jouw leven raakt dan alleen jezelf of jouw directe omgeving. Deze flow gaat verder, als je je daar bewust van bent. Met Online Coaching willen we je helpen om je persoonlijk te ontwikkelen door je bewuster te maken van verbinding met jouw omgeving. Een omgeving die onder invloed staat van hoe jij je voelt. En waarvan de invloed veel verder reikt dan dat je nu misschien denkt.

Wat levert Dagelijks Geluk Online Coaching jou op?

  • Je vergroot jouw oplossingsvermogen, waardoor je gemakkelijker problemen oplost.
  • Je voelt je gelukkiger wanneer je met succes jouw problemen oplost.
  • Je krijgt meer energie en je gaat meer ontspannen genieten van jouw leven.
  • Je kunt vanuit jouw eigen huis werken aan jouw problemen.

We bieden jou een luisterend oor, maar houden genoeg ruimte om vervolgens met jou aan de slag te gaan met het vinden van een oplossing. Hiermee voorkomen we het gevoel van een ‘praatsessie’, want dit is een sessie bedoeld voor transformatie.

Hoe werkt Dagelijks Geluk Online Coaching?

Wanneer jij je hebt aangemeld voor een intake, nemen wij contact met jou op voor een telefonisch of online intakegesprek van maximaal 30 minuten.

Intakegesprek

In het telefonisch intakegesprek onderzoeken we samen met jou jouw hulpvraag en beantwoorden wij of wij jou kunnen helpen. Wanneer we jou kunnen helpen, bespreken we het geadviseerde aantal coachingssessies en overige afspraken. De kosten van het telefonische intakegesprek worden in mindering gebracht van jouw eerste coachingssessie. Jouw intake is dus een cadeautje van ons voor jouw moed!

Dagelijks Geluk Online Coaching

Dit zijn effectieve online coachingssessies met een duur van maximaal 1,5 uur per sessie.

Online Coaching helpt jou om het door jouw gewenste doel op een snelle manier te bereiken in plaats van bijvoorbeeld jarenlange therapie. Coaching geeft jouw snel inzicht in de overtuigingen die je nu tegenhouden om te veranderen. De coaching geeft je positieve energie die jouw empowered om je doel te realiseren. We coachen jou om je leven te up-liften op de levensvlakken waar jij dit wenst.

Wie zijn Perdiep & Bindia?

Perdiep Ramesar & Bindia Ramcharan

Cliënten zeggen over mij dat ik een goede luisteraar ben, diep doorvraag naar de achtergrond en wat er allemaal onder ligt. Ik krijg ook in mijn inmiddels 2-jarige coachingscarrière terug dat ik inzichtgevende coachingsopdrachten geef en dat mijn coaching op een hoger spiritueel niveau staat dan van een psycholoog. Allemaal grote complimenten, maar het mooiste vind ik de transformaties die cliënten doormaken bij mijn sessies”

Perdiep Ramesar, coach & trainer

Compassievol en betrouwbaar, zo beschrijven mijn cliënten mij. Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring als maatschappelijk werker. De afgelopen 3 jaren help ik anderen als coach en hypnotherapeute. Ik heb altijd veel bewondering gehad voor de kracht van het bewustzijn van de mens. Ik werk dan ook gepassioneerd met de kracht van mijn cliënten. Iedereen heeft een enorme (liefdes)kracht in zich. Hier ben ik van overtuigd. En inmiddels zijn mijn cliënten die bij mij een coachingssessie hebben gehad hier ook van overtuigd. Je begrijpt dat ik na deze prachtige, verbluffende resultaten niets liever wil dan zoveel mogelijk mensen helpen. Ben jij de volgende?”

Bindia Ramcharan, coach & hypnotherapeute

Wist je dat?

—–

Jaarlijks ruim een half miljoen volwassenen in de leeftijd van 18-64 jaar een depressie heeft, blijkt uit een uitgebreid onderzoek van het Trimbos Instituut en het RIVM.

—–

Burn-out inmiddels ‘volksziekte nr. 1’ is. Dat geldt ook voor jonge volwassenen. Uit onderzoek van Hogeschool Windesheim blijkt 1 op de 4 studenten – een kwart dus! – last te hebben van burn-outklachten.

Door Online Coaching maken wij onze hulp laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die wel coaching wil, maar zich (nog) laat tegenhouden door een gevoel van onveiligheid. Of voor diegene voor wie reizen of reistijd een belemmering is. De online technologie heeft bewezen een ideale oplossing te zijn en neemt deze twijfels meteen bij je weg. Doordat je vanuit jouw eigen veilige omgeving deelneemt aan de sessies, én je dus niet hoeft te reizen. Ook is het resultaat even effectief als persoonlijke coaching door onze deskundige coaching.

Stel, jij kampt nu met onzekerheid en spanningen, waar verschillende andere negatieve invloeden uitkomen, zoals relatieproblemen, geldproblemen of aanhoudende gezondheidsklachten, waar je natuurlijk zo snel mogelijk van af wilt. Alles wat je tot nu toe hebt gedaan, heeft niet mogen baten en je bent er nu klaar voor om hulp te ontvangen. Hulp van een coach om jouw negatieve blokkades snel bij jou weg te nemen, omdat die coach jouw situatie met een objectieve blik ziet en daardoor deze effectief in een korte tijd behandelt, waardoor jij je snel goed gaat voelen. Hierdoor kan zelfs één coachingssessie een levensveranderend effect hebben op jou.  

Dank je wel voor je tijd en moeite om je waardevolle oefeningen en inzichten met ons te delen. Het heeft mij geholpen met het proces waarmee ik al bezig was. Super mooi om van jou dit aan te bieden en je kennis te delen. Super bedankt voor je positieve bijdrage in mijn ontwikkeling.”

Reactie van een deelnemer van ons online Vergevingsprogramma
  • Zit jij in de knoop met jezelf en wil je graag een oplossing?
  • Vind je ook dat de ellende lang genoeg heeft geduurd, en dat het nu de hoogste tijd is om te kiezen voor het leven waar jij van droomt?
  • Ben je klaar met het gevoel dat je niet goed genoeg bent, je rot voelt hierover, en nu beter voor jezelf wilt en de mensen van wie jij houdt?

Heb je 3 keer ‘JA’ geantwoord op de bovenstaande vragen?

Prijzen Dagelijks Geluk Online Coaching

Maak nu gebruik van het tijdelijke extra aantrekkelijke bedrag!
Telefonische intake: Van 47,00, NU voor maar 27,00 (excl. BTW)*
Van 197,00, NU voor maar 177,00 (excl. BTW) per coachingssessie
*Wanneer een coachingssessie volgt na jouw intake, worden de kosten van de intake in mindering gebracht op het bedrag van de coachingssessie. Jouw intake is dan dus een cadeautje van ons voor jouw moed!

Vragen & Antwoorden Dagelijks Geluk Online Coaching

Voorbereiding is het halve werk, zeggen ze. Maar dan moet je wel weten hoe je je moet voorbereiden. De coach zal jou informeren over de voorbereiding. Het kan zijn dat je ‘huiswerk’ krijgt. Het is dan wel belangrijk dat je dat wel doet. Immers, je doet het voor jezelf!

De apps die wij gebruiken zijn heel gebruiksvriendelijk. Wat je nodig hebt is een smartphone, tablet, laptop of PC.

Het aanbod van Dagelijks Geluk Online Coaching is heel specifiek en alleen online. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van één van onze andere diensten, zoals ITT© Mentoring. Klik hiervoor op: https://dagelijks-geluk.nl/itt

Je hebt voor de sessies een goede en stabiele internetverbinding en de apps Zoom en/of Skype nodig. Deze zijn gratis te downloaden op jouw mobiele telefoon en tablet. Op jouw computer heb je via Windows hoogstwaarschijnlijk al Skype. Zo niet, dan kun je die ook downloaden via: https://www.skype.com/nl/.

Zoom is een kwestie van naar de website te gaan: https://zoom.us/ Daar kun je je gratis aanmelden.

Let wel: het gaat hier bij beide apps om beeld en geluid. Het is van belang dat de coaches jou kunnen zien en goed kunnen horen.

Naast de apps en een goede internetverbinding, raden wij jou ook aan om pen en papier bij je te hebben. Om aantekeningen te maken, om opdrachten te noteren, om oefeningen te doen of een journal bij te houden. Een notitieboekje is daarom aangeraden.

Ook is het belangrijk dat je in een rustige ruimte bent, waarin je ongestoord kunt praten en bewegen voor de coachingssessies met opdrachten en oefeningen.

Wij hebben bij Dagelijks Geluk ook een intensiever en langer traject, waarbij we jou helpen om jouw probleem effectief en duurzaam aan te pakken. Onze unieke methode heet ITT© Mentoring, wat staat voor Interventie-Transitie-Transformatie© Mentoring. Meer informatie over deze unieke, effectieve en duurzame methode vind je op: https://dagelijks-geluk.nl/itt.

Een sessie duurt maximaal 1,5 uur.

Een sessie kost 177,00 (excl. BTW).

Een intake kost 27,00 (excl. BTW). De kosten van het telefonische intakegesprek worden in mindering gebracht van jouw eerste coachingssessie. Jouw intake is dus een cadeautje van ons voor jouw moed!

Als jij niet kunt, dan vragen we jou om uiterlijk 48 uur van te voren af te melden en bij voorkeur ook meteen een nieuwe afspraak met ons in te plannen. Dan blijft de betaling van kracht voor de volgende afspraak. Wanneer je niet binnen de afgesproken 48 uur afzegt, worden de betaalde kosten voor de gereserveerde tijd niet gerestitueerd.

Wanneer wij onverhoopt niet kunnen, zorgen wij dat er zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak wordt ingepland en blijft de betaling van kracht.

Wij zijn niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Voor exacte informatie kun je het beste contact opnemen met jouw zorgverzekeraar.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via https://dagelijks-geluk.nl/contact of via mail@dagelijks-geluk.nl.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via onderstaande knop:

%d bloggers liken dit: