fbpx

In het huidige leefklimaat hebben we allemaal weleens te maken met problemen, waar we niet zo 1-2-3 een oplossing voor kunnen vinden. Persoonlijke struggles van allerlei soorten aard, grootte en ernst. Kamp jij nu ook met zo’n situatie en wil je het oplossen, dan kunnen wij jou hierbij helpen.

Je bent op zoek naar een snel antwoord op jouw vragen. En het is belangrijk voor jou dat de oplossing effectief is. En je bent bereid om er helemaal voor te gaan in 1 of meer Live Coachings- of Hypnotherapiesessies.

Perdiep Ramesar, Coach

Bij Live Coaching pel ik samen met jou tijdens 1 of meer live-sessies laag voor laag ongewenste gedachten, patronen en gedragingen af, om direct tot de kern van jouw probleem te komen. Vervolgens pakken we die werkelijk aan en lossen we die op.

We gaan samen toegewijd en hard aan het werk om jouw probleem op te lossen. Bovendien krijg je bij de sessie concrete ‘tools’ mee , waar jij in jouw verdere leven profijt van zult hebben.

Helpen oplossen jouw pijn te transformeren naar geluk is wat ik met hart en ziel doe. En als jij jezelf nu bereid vind om tijd en energie te investeren in jezelf, dan doe ik dat ook voor jou.

Ik werk toegewijd samen met jou aan jouw oplossing en herstel. De impact van zowel de Coaching als de Hypnotherapie zal positief en groot voor jou zijn.

Dit aanbod past bij je, als jij de behoefte hebt om in 1 of meer sessies je problemen op te lossen.

Bindia Ramcharan, Coach & Hypnotherapeute

Hoe verder?

We beginnen met een online intake. In dit gesprek verhelderen wij jouw hulpvraag en krijg je antwoord of wij jou een efficiënte oplossing kunnen bieden. Indien we vinden dat een Coachings- of Hypnotherapiesessie een passend antwoord is op jouw vraag, plannen we een afspraak in met jou voor een sessie.

Waar?

De Live Coachings- en Hypnotherapiesessies hebben plaats in Rotterdam.

Prijzen

Klik op onderstaande knoppen voor de prijzen van de intake en de Live Coachings- en Hypnotherapiesessies en meld je meteen aan.

%d bloggers liken dit: