fbpx

Tijdens de Interventie Transitie & Transformatie (ITT©) Mentoringtrajecten word je door coaching en/of hypnotherapie begeleid in maximaal 6 sessies naar duurzame oplossingen voor jouw mentale of fysieke probleem en persoonlijke ontwikkeling.


We beginnen met de Interventie door middel van maximaal 3 doorbraaksessies met coaching en/of hypnotherapie. Vervolgens word je gedurende jouw Transitie begeleid naar jouw gewenste Transformatie. Wij noemen deze door onszelf gecreëerde methode ‘Interventie Transitie & Transformatie© Mentoring‘ (ITT©). Dit mentoringtraject is uniek en onderscheidt zich, omdat je tussen de interventies jouw nieuwe vaardigheden en gedrag intensief gaat oefenen over de periode van 66 dagen, waardoor jij jouw gewenste verandering succesvol realiseert


“Repetition is the mother of all skills!”

Tony Robbins

Herhaling is de moeder van alle vaardigheden“, zegt de wereldberoemde life coach Tony Robbins.


Stel, je wilt strakke, gespierde armen. Daarvoor ga je naar de sportschool en train je met gewichten. Hoe bouw je die spieren nu sneller en duurzamer op? Dat gaat niet lukken als je maar een enkele keer naar de sportschool gaat, maar door een langere periode dagelijks je spieren te trainen en spiermassa op te bouwen. Consequent.


Onze persoonlijke ervaring leert ons ook dat dit geldt voor veranderingen. Wanneer je nieuw gewenst gedrag wilt aanleren – en dat automatisch wilt doen – werkt de kracht van consequente herhaling. En daarvoor moet je persoonlijke ontwikkelingsoefeningen herhalen.


Onze ITT© Mentoringtrajecten richten zich daar op: jij leert hoe je effectief en duurzaam nieuw gewenst gedrag installeert. En wij begeleiden jou daarbij.


Vaak willen mensen snelle en gemakkelijke oplossingen voor hun probleem. Hierdoor kiezen ze voor kortdurende hulp. Wat je hierbij boven het hoofd ziet, is dat een probleem dat door de tijd of de ernst diepe wortels heeft, die zich niet snel en gemakkelijk laat oplossen. Althans, niet voor langere duur. En voordat je het weet, heb je weer met het probleem te maken. Denk bijvoorbeeld aan mensen die proberen met het stoppen met roken, of het stoppen met het drinken van alcohol.


Wij raden geen quick fixes aan en daarentegen ook geen eindeloze sessies, waarbij een blijvende oplossing uit zicht blijft.


Met de ITT© Mentoring stellen wij juist een traject op maat samen, waarbij jij in maximaal 3 persoonlijke sessies en 3 online sessies jouw probleem duurzaam oplost. Na de doorbraaksessie(s) ga jij 21, 42 en 66 dagen in totaal jezelf leren om het gewenste gedrag te bereiken. Hierdoor voorkom je dat het bij symptoombestrijding blijft, en dat je zonder de persistente begeleiding terugvalt in oud gedrag dat misschien zelfs met de tijd verergert.


Het mag duidelijk zijn. De ITT© Mentoring is niet geschikt voor quick fixes. Het is voor jou als jij vastberaden bent om jouw probleem bij de wortel aan te pakken en te verwijderen.


De ITT© Mentoring kost je energie, tijd en geld. De beslissing is aan jou wat jouw probleem en de tot nu toe door jou bedachte oplossingen je aan energie, tijd en geld hebben gekost.


Als jij vindt dat het nu tijd is om het probleem voor eens en voor altijd op te lossen, dan vind je jezelf bereid om te investeren in ITT© Mentoring. Immers, wij willen samen met jou een blijvende oplossing bereiken.


“Ik gaf mijn gemoedstoestand vóór de coaching een 5. Ik voelde me een wrak en ellendig. Na de coaching geef ik mezelf nu een 9 en ik wil naar de 10! Dit ga ik doen door iedere dag de oefeningen te blijven doen.”

Rosanna

ITT© Mentoring: 21, 42 en 66 Dagen

Om nieuw gewenst gedrag effectief en duurzaam te leren, heeft een mens tijd nodig om het nieuwe gedrag consequent te herhalen. Wij geloven in de kracht van consequente herhaling, omdat dit in de eerste plaats jou in jouw kracht zet, doordat je jezelf aan het werk zet om jouw gedrag en gedachten te veranderen.


En ten tweede, door het nieuwe gedrag te blijven oefenen, vergroot je de slagingskans van de installatie van het nieuwe gedrag. Uit wetenschappelijke observaties en onderzoek blijkt dat het minimaal 21 dagen duurt voor het aanbrengen van veranderingen.


Plastisch chirurg dr. Maxwell Maltz schreef in zijn wetenschappelijke observatie: ‘Meerdere gemeenschappelijk geobserveerde fenomenen neigen te laten zien dat er minimaal 21 dagen nodig zijn om het oude mentale beeld op te lossen en een nieuw en stevig beeld te plaatsen.’ (Boek: Psycho-Cybernetics, 1960).


Door de bovenstaande wetenschappelijke observatie gaan vele methoden in de persoonlijke ontwikkeling ervan uit dat je in 21 dagen kunt leren een basis te maken voor het veranderen van je gedrag. Wereldberoemde coaches en trainers gaan ook vaak uit van 21 dagen.


In een ander gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek in ‘The European Journal of Social Psychology’ staat dat het gemiddeld tussen de 2 en 8 maanden duurt, voordat een nieuwe, dagelijks toegepaste gedragsverandering een automatische gewoonte wordt. In datzelfde onderzoek wordt gesproken van 66 dagen om precies te zijn, dus iets langer dan 2 maanden. Het vormen van een nieuwe gewoonte is afhankelijk van het gedrag dat je wilt veranderen, jouw persoonlijkheid en jouw omstandigheden.


In ons GRATIS E-Book ‘Sleutel tot Verandering’ gaan we dieper in op het veranderen van oude naar nieuwe patronen en van ongewenst naar gewenst gedrag.

Download via deze link het GRATIS E-Book ‘Sleutel tot Verandering’:Ik heb een coachingssessie gehad met Bindia en ik heb dit als zeer inspirerend ervaren. De manier waarop ze de verschillende laagdrempelige oefeningen doet, is heel professioneel. Het is duidelijk dat ze weet wat ze doet. Haar benadering is heel open en respectvol, waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde en mij kon openstellen om mij te laten coachen. Met haar coaching heb ik dan ook resultaten geboekt en kan ik verder daar waar ik vastliep. Ik doe nu dagelijks de oefeningen die Bindia mij heeft meegegeven en merk nog steeds duidelijk resultaat!

Deborah

Geluk

Er is niets belangrijker dan jezelf goed te voelen. Wanneer jij je goed voelt, zul je opmerken dat je met meer veerkracht in het leven staat. Uiteraard kan er nog van alles misgaan, maar de manier waarop jij met problemen zult omgaan is veel positiever.


Als het jou lukt om oude pijnlijke problemen op te lossen, zal het gevoel van overwinning jou steeds krachtiger maken. Je zult sterker en veerkrachtiger staan in uitdagende situaties. En ook de dagelijkse rompslomp zal jou niet gemakkelijk uit jouw goede doen krijgen.


Meer motivatie, positiviteit, inspiratie, liefde, bloeiende vriendschappen, overvloed en rijkdom. Dit alles kun je dan met meer zelfvertrouwen en plezier creëren in jouw leven.


De sessie bij Perdiep is goed bevallen. Hij luistert goed en vraagt door. Ook geeft hij verbeterpunten en tips om zaken op te pakken. Ik kan zeker wat met zijn adviezen.

Martijn

Leef jij het leven waar je altijd van hebt gedroomd?

Is het gelukt om jouw levensmissie te realiseren?

Ben jij gelukkig met het leven dat je nu leeft?

Als het antwoord op alle drie vragen ‘Ja!’ is. Dan van harte gefeliciteerd met jouw droomleven. Wij wensen je alleen maar meer van al dit goeds!

Zo niet, wat is het jou dan waard om het allemaal wel te hebben? En wanneer ga je eraan beginnen.

Ons advies is dat je daar NU mee begint.


Hoe werkt ITT© Mentoring?


Intake

In dit online of telefonisch intakegesprek van maximaal een uur bespreken we met jou of wij jou een geschikt traject kunnen bieden. Tijdens de intake overleggen we ook met jou hoeveel interventiesessies bij jou passen. Ook bespreken we met jou tijdens de intake het aanbod van coaching of hypnotherapie. Je mag zelf jouw voorkeur aangeven.

Duur intake: max. 60 minuten

Kosten: 87,00 (excl. BTW)ITT© Mentoring 1ITT© Mentoring 2ITT© Mentoring 3
1 Interventiesessie (Persoonlijk: 2 uur)2 Interventiesessies (Persoonlijk: 4 uur)3 Interventiesessies (Persoonlijk: 6 uur)
21 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)21 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)21 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)
42 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)42 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)42 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)
66 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)66 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)66 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)
777,00 (excl. BTW)1077,00 (excl. BTW)1427,00 (excl. BTW)

Wil je meer informatie over hypnose & hypnotherapie?

Klik dan op onderstaande knop en download het GRATIS E-Book ‘Over Hypnose & Hypnotherapie’:Interventie – Doorbraaksessie (persoonlijke sessie)

Het ongewenste gedrag wordt door middel van een interventie geïnterrumpeerd, en vervolgens geneutraliseerd of geëlimineerd. Daarvoor in de plaats wordt nieuw gewenst gedrag geïnstalleerd. Dit kan in een aantal sessies (maximaal 3), afhankelijk van jouw hulpvraag.

Duur: 2 uur per sessie, op locatie.


21 Dagen – Evaluatie (online sessie)

21 Dagen na de interventie komt het moment dat zich uitstekend leent voor het evalueren van hoe jij je veranderingen bent aangegaan. In deze evaluatie bespreken we het behaalde resultaat en de uitdagingen waar je eventueel mee te maken krijgt.

Duur: 1,5 uur, online.


Transitie – 42 dagen – Evaluatie (online sessie)

Nadat je bent geholpen bij het veranderen van het gedrag, of juist bij het verkrijgen van gezond gewenst gedrag, ga jij leren hoe je jouw gewenste gedrag in jezelf verder implementeert. Tot op dag 42. Op deze dag word je opnieuw gecoacht. We bespreken dan de successen, de dalen en eventueel het ‘finetunen’ om het gewenste gedrag tot in jouw diepste binnenste eigen te maken.

Duur: 1,5 uur, online.


Transformatie – 66 dagen – Evaluatie (online sessie)

De 66e dag staat voor het gemiddelde tijdsbestek om het nieuwe gewenste gedrag als een automatisch onderdeel van jezelf te omarmen. Door 66 dagen te werken aan de implementatie, heb je voldoende skills in jezelf om jouw succes op eigen kracht vast te houden. Je transformeert als het ware. De Transformatie is een feit!

Duur: 1,5 uur, online.


Lees meer over onze ITT© Mentoring in het GRATIS E-Book ‘Sleutel tot Verandering’:Lees meer over hypnose en hypnotherapie in het GRATIS E-Book ‘Over Hypnose & Hypnotherapie’:Wil jij je aanmelden voor één van onze impactvolle, effectieve en duurzame ITT© Mentoringtrajecten, of heb je nog vragen? Schroom dan niet en stuur ons een bericht via https://www.dagelijks-geluk.nl/contact/ of per e-mail op mail@dagelijks-geluk.nl. Wij reageren zo spoedig mogelijk!