fbpx

Interventie Transitie & Transformatie© Mentoring

Bij de Interventie Transitie & Transformatie (ITT©) Mentoringtrajecten word je door Coaching en/of Hypnotherapie begeleid in maximaal 7 sessies naar duurzame oplossingen voor jouw probleem.

Bij welke klachten en problemen helpen wij:

 • Zit jij nu midden in een persoonlijke crisis, waarbij je worstelt met negatieve gedachten, negatieve emoties en negatief gedrag?
 • Worstel je met je angsten en onzekerheid in je baan en financiële problemen?
 • Loopt je relatie niet zoals je voor ogen had toen je er in stapte?
 • Ervaar je veel onrust en haal je geen voldoening meer uit wat je doet?
 • Of zit je gezondheid niet mee?
 • Is er thuis sprake van veel stress en onderlinge spanningen?
 • Of, misschien heb je het wel voor elkaar, maar om de één of andere onbekende reden knaagt er toch iets van binnen aan je. Je zou gelukkig moeten zijn, maar je bent dat toch niet?
 • En pieker je veel?

Jouw Geluk

Nederland behoort gelukkig tot één van de meest welvarende landen ter wereld. Materieel doen we het samen dus best goed. Helaas geldt dit niet voor onze immateriële en persoonlijke geluk dat met geen goud gemeten kan worden. Op dat vlak kunnen we nog veel stappen maken en wij gaan jou daarbij helpen, als jij dat wilt.

Er is niets belangrijker dan jezelf goed te voelen. Wanneer jij je goed voelt, zul je opmerken dat je met meer veerkracht in het leven staat. Uiteraard kan er nog van alles misgaan, maar de manier waarop jij met problemen zult omgaan, is dan veel positiever. Dit lijkt misschien zo op het eerste oog wat egoïstisch, maar dat is het niet. Wie goed voor zichzelf zorgt, kan beter voor een ander zorgen.

Als het jou lukt om oude pijnlijke problemen op te lossen, zal het gevoel van overwinning jou steeds krachtiger maken. Je zult sterker en veerkrachtiger staan in uitdagende situaties. En ook de dagelijkse rompslomp zal jou niet gemakkelijk uit jouw goede doen krijgen.

Meer motivatie, inspiratie, liefde, bloeiende vriendschappen, overvloed en rijkdom. Dit alles kun je dan met meer zelfvertrouwen en plezier creëren in jouw leven.

 • Leef jij het leven waar je altijd van hebt gedroomd?
 • Is het gelukt om jouw levensmissie te realiseren?
 • Ben jij gelukkig met het leven dat je nu leeft?

Als het antwoord op alle drie vragen ‘Ja!’ is. Dan van harte gefeliciteerd met jouw droomleven. Wij wensen je alleen maar meer van al dit goeds!

Zo niet, wat is het jou dan waard om dat allemaal wel te hebben?

En wanneer ga je eraan beginnen?

Ons advies is dat je daar NU mee begint, want iedere stap die jij neemt, is groei!

En durf te investeren in jezelf, want je bent het waard. Investeer je tijd, energie en geld in dingen die jouw probleem duurzaam oplossen.

Dit is waarom wij bij Dagelijks Geluk duurzame hulp bieden, omdat wij in de continuïteit van ieders groei geloven. Groei is pas waardevol, wanneer je dit samen doet.

Moeilijke veranderingen

De meeste mensen weten echt wel wat ongezond voor ze is. En het liefst willen ze dat ook veranderen. Maar vinden ze het te moeilijk. En als ze het al proberen, geven ze vaak snel op. Waarom is het zo moeilijk om veranderingen aan te brengen?

Vaak willen mensen snelle en gemakkelijke oplossingen voor hun probleem. Daarom kiezen ze voor kortdurende snelle hulp. Wat je hierbij over het hoofd ziet, is dat een probleem dat door de tijd of de ernst diepe wortels heeft, zich niet snel en gemakkelijk laat oplossen. Althans, niet voor langere duur. En voordat je het weet, heb je weer met hetzelfde probleem te maken.

Denk bijvoorbeeld aan mensen die proberen te stoppen met roken, of te stoppen met het drinken van alcohol, of niet meer te snoepen. Je start met hele goede voornemens, maar al gauw ga je twijfelen en heb je het weer opgegeven.

Daarom raden wij geen quick fixes aan en daarentegen ook geen eindeloze sessies, waarbij een duurzame oplossing uit zicht blijft.

Stel, je wilt afvallen en een strak gespierd lichaam. Daarvoor ga je naar de sportschool en train je met gewichten. Hoe bouw je die spieren nu sneller en duurzamer op?

Dat gaat niet lukken als je maar een enkele keer naar de sportschool gaat, maar door een langere periode dagelijks gezond te eten, je spieren te trainen en spiermassa op te bouwen. Dit doe je consequent.

ITT© Mentoring: 21, 42 en 66 Dagen

Onze duurzame Mentoringaanpak

Om nieuw gewenst gedrag effectief en duurzaam te leren, heeft een mens tijd nodig om het nieuwe gedrag consequent te herhalen. Wij geloven in de kracht van consequente herhaling, omdat dit in de eerste plaats jou in jouw kracht zet, doordat je jezelf aan het werk zet om jouw gedrag en gedachten te veranderen.

En ten tweede, door het nieuwe gedrag te blijven oefenen, vergroot je de slagingskans van de installatie van het nieuwe gedrag. Uit wetenschappelijke observaties blijkt dat het minimaal 21 dagen duurt voor het aanbrengen van veranderingen.

“Repetition is the mother of all skills!”

–         Tony Robbins, life coach

(“Herhaling is de moeder van alle vaardigheden” – Tony Robbins, life coach)

De kracht van herhaling

Plastisch chirurg dr. Maxwell Maltz schreef in zijn wetenschappelijke observatie: ‘Meerdere gemeenschappelijk geobserveerde fenomenen neigen te laten zien dat er minimaal 21 dagen nodig zijn om het oude mentale beeld op te lossen en een nieuw en stevig beeld te plaatsen.’ (Boek: Psycho-Cybernetics, 1960).

Door de bovenstaande wetenschappelijke observatie gaan vele methoden in de persoonlijke ontwikkeling ervan uit dat je in 21 dagen kunt leren een basis te maken voor het wijzigen van je gedrag. Wereldberoemde coaches en trainers gaan ook vaak uit van 21 dagen.

In een ander gepubliceerd onderzoek in ‘The European Journal of Social Psychology’ staat dat het gemiddeld tussen de 2 en 8 maanden duurt, voordat een nieuwe, dagelijks toegepaste gedragsverandering een automatische gewoonte wordt. In datzelfde onderzoek wordt gesproken van 66 dagen om precies te zijn, dus iets langer dan 2 maanden. Het vormen van een nieuwe gewoonte is afhankelijk van het gedrag dat je wilt wijzigen, jouw persoonlijkheid en jouw omstandigheden.

De Kracht van ITT© Mentoring

Dit Mentoringtraject is uniek en onderscheidt zich, omdat je tussen de interventies jouw nieuwe vaardigheden en gedrag intensief gaat oefenen over de periode van 66 dagen, waardoor jij jouw gewenste verandering succesvol realiseert.

Met de ITT© Mentoring stellen wij een traject op maat samen, waarbij jij in maximaal 3 persoonlijke sessies en in 3 online sessies jouw probleem duurzaam oplost. Na de doorbraaksessie(s) krijg je een 3-tal online sessies na 21, 42 en 66 dagen voor het implementeren van geautomatiseerde gedragsveranderingen. Hierdoor voorkom je dat het bij symptoombestrijding blijft. Door de persistente begeleiding over de periode van 66 dagen voorkom je dat je terugvalt in oud gedrag. Of dat je probleem zelfs met de tijd verergert.

Het mag duidelijk zijn. De ITT© Mentoring is niet geschikt voor quick fixes. Het is voor jou als jij vastberaden bent om jouw probleem bij de wortel aan te pakken en te verwijderen.

De ITT© Mentoring kost je energie, tijd en geld. De beslissing is aan jou, en bedenk wat jouw probleem en de tot nu toe door jou bedachte oplossingen je aan energie, tijd en geld hebben gekost?

Als jij vindt dat het nu tijd is om het probleem voor eens en voor altijd op te lossen, dan helpen wij jou daar graag verder bij. Om te beginnen met het aanbieden van een intake.

Hoe werkt ITT© Mentoring

ITT© is een unieke methode gecreëerd door Dagelijks Geluk.

Na een intakegesprek adviseren wij jou ITT 1, ITT 2 of ITT 3.

Intake

Voorafgaand aan een ITT© Mentoringtraject bieden wij jou een online intakegesprek van gemiddeld een uur aan. In dit gesprek onderzoeken we waarmee je worstelt, en wat hier de oorzaak van is?

Hierdoor krijgen we goed zicht op wat jouw hulpvragen zijn. Hiermee maken we samen met jou een zorgvuldige overweging om te beslissen of:

 • Het ITT© Mentoringtraject een passend traject is?
 • En het kiezen van het aantal interventiesessies.
 • Hypnotherapie of juist Coaching jou het best kan helpen.

Na de intake kun je binnen 14 dagen je beslissing aan ons kenbaar maken. Indien je beslist om een ITT© Mentoringtraject aan te gaan, maken we vervolgafspraken.

De Intake staat los van de 3 ITT© Mentoringtrajecten.

Duur intake: max. 60 minuten

Kosten: ter waarde van 147,00 NU 97,00 (incl. BTW).

Wil jij een inzichtgevende intake?

Kies dan hieronder jouw eigen Mentor en klik op de knoppen onder Bindia of Perdiep. Wil je meer informatie, bel Bindia of Perdiep dan via onderstaande telefoonnummers.

Bel Bindia voor meer informatie: 06-11332400.

Bel Perdiep voor meer informatie: 06-23871782.

Wanneer je beslist om na de Intake verder te gaan met één van de 3 ITT© Mentoringtrajecten, maken we afspraken voor de Interventiesessie(s).

Interventiesessie (live persoonlijke sessie)

I staat voor Interventie.

T voor Transitie.

T staat voor Transformatie.

Dit is een sessie waarbij het ongewenste gedrag door middel van een Interventie wordt geïnterrumpeerd, en vervolgens geneutraliseerd of geëlimineerd. Daarvoor in de plaats wordt nieuw gewenst gedrag geïnstalleerd. Dit kan in een aantal sessies (maximaal 3), afhankelijk van jouw hulpvraag. Dit kan door middel van coachingstechnieken of hypnotherapie.

De interventiesessies zijn voor Coaching maximaal 2 uur en voor Hypnotherapie 2,5 uur.

Online Mentoringsessies

Deze online sessies volgen meteen na de eerste Interventiesessie.

Deze duren maximaal 1,5 uur.

21 Dagen ná de eerste Interventiesessie start de Online Mentoring.

21 Dagen na de eerste Interventiesessie komt het moment dat zich uitstekend leent voor het evalueren hoe jij je veranderingen bent aangegaan. In deze eerste evaluatie bespreken we het behaalde resultaat en de uitdagingen, waar je eventueel mee te maken krijgt.

Transitie – 42 dagen – Evaluatie (Online Mentoringsessie)

Nadat je bent geholpen bij het veranderen van het gedrag, of juist bij het verkrijgen van gezond gewenst gedrag, ga jij leren hoe jij jouw gewenste gedrag in jezelf verder implementeert. Tot op de 42e dag na jouw eerste Interventiesessie. Op deze dag word je opnieuw gecoacht. We bespreken dan de successen, de dalen en eventueel het ‘finetunen’ om het gewenste gedrag tot in jouw diepste binnenste eigen te maken.

Transformatie – 66 dagen – Evaluatie (Online Mentoringsessie)

De 66e dag na de eerste Interventiesessie staat voor het gemiddelde tijdsbestek om het nieuwe gewenste gedrag als een automatisch onderdeel van jezelf te omarmen. Hierdoor heb je 66 dagen gewerkt aan de implementatie en heb je voldoende skills in jezelf om jouw succes op eigen kracht vast te houden. Je transformeert als het ware!

ITT© Coaching Mentoringtrajecten

ITT© Coaching + Mentoring 1ITT© Coaching + Mentoring 2ITT© Coaching + Mentoring 3
Ter waarde van 947,00
NU 797,00 (excl. BTW)
Ter waarde van 1247,00
NU 1147,00 (excl. BTW)
Ter waarde van 1647,00
NU 1497,00 (excl. BTW)

ITT© Hypnotherapie Mentoringtrajecten

ITT© Hypnotherapie + Mentoring 1ITT© Hypnotherapie + Mentoring 2ITT© Hypnotherapie + Mentoring 3
Ter waarde van 997,00
NU 837,00 (excl. BTW)
Ter waarde van 1297,00
NU 1177,00 (excl. BTW)
Ter waarde van 1697,00
NU 1517,00 (excl. BTW)

Wat ontvang je als BONUS als je bij ons in een ITT© Mentoringtraject komt?

 • 1 GRATIS Bodyscan Meditatie ter waarde van 27,00!
 • 1 GRATIS Hartmeditatie ter waarde van 27,00!

Wil jij een inzichtgevende intake?

Kies dan hieronder jouw eigen Mentor en klik op de knoppen onder de foto’s. Wil je meer informatie, dan kun je ons bereiken op onderstaande telefoonnummers.

Bel Bindia voor meer informatie: 06-11332400

Bel Perdiep voor meer informatie: 06-23871782

Vragen?

Kijk of jouw vraag hierbij staat.

Voorbereiding is het halve werk, zeggen ze. Maar dan moet je wel weten hoe je je moet voorbereiden. Wij zullen jou informeren over de voorbereiding. Het kan zijn dat je ‘huiswerk’ krijgt. Het is dan wel belangrijk dat je dat wel doet. Immers, je dit voor jezelf en groei vergt inspanning.

De apps die wij gebruiken zijn heel gebruiksvriendelijk. Wat je nodig hebt is een smartphone, tablet, laptop of PC.

Ja, zowel de Coaching-interventiesessie(s) als de Hypnotherapie-interventiesessie(s) vinden live plaats. Wij organiseren de live-sessie(s) in Rotterdam.

Je hebt voor de online sessies een goede en stabiele internetverbinding en de apps Zoom en/of Skype nodig. Deze zijn gratis te downloaden op jouw mobiele telefoon en tablet. Op jouw computer heb je via Windows hoogstwaarschijnlijk al Skype. Zo niet, dan kun je die ook downloaden via: https://www.skype.com/nl/.

Zoom is een kwestie van naar de website te gaan: https://zoom.us/ Daar kun je je gratis aanmelden.

Let wel: het gaat hier bij beide apps om beeld en geluid. Het is van belang dat de coaches jou kunnen zien en goed kunnen horen.

Naast de apps en een goede internetverbinding, raden wij jou ook aan om pen en papier bij je te hebben. Om aantekeningen te maken, om opdrachten te noteren, om oefeningen te doen of een journal bij te houden. Een notitieboekje is daarom aangeraden.

Ook is het belangrijk dat je in een rustige ruimte bent, waarin je ongestoord kunt praten en bewegen voor de coachingssessies met opdrachten en oefeningen.

We hebben de ITT© Mentoring-methode gecombineerd met technieken waarmee intensievere en langslepende problemen effectief en duurzaam worden aangepakt. Dit maakt ITT© Mentoring een krachtige methode, die zich onderscheidt van andere methoden.

De live Coaching-interventiesessie duurt maximaal 2 uur.

De live Hypnotherapie-interventiesessie duurt maximaal 2,5 uur.

De online mentoringsessies duren per keer 1,5 uur.

Binnenkort kun je op onze website een splinternieuw E-Book ‘De Kracht van Hypnotherapie’ downloaden.

Meld je aan via deze link om een uitnodiging voor het ontvangen van het E-Book te ontvangen: https://renr.activehosted.com/f/8.

Als jij niet kunt, dan vragen we jou om uiterlijk 48 uur van te voren af te melden en bij voorkeur ook meteen een nieuwe afspraak met ons in te plannen. Dan blijft de betaling van kracht voor de volgende afspraak. Wanneer je niet binnen de afgesproken 48 uur afzegt, worden de betaalde kosten voor de gereserveerde tijd niet gerestitueerd.

Wanneer wij onverhoopt niet kunnen, zorgen wij dat er zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak wordt ingepland en blijft de betaling van kracht.

Wij zijn niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Voor exacte informatie kun je het beste contact opnemen met jouw zorgverzekeraar.

Ja, je kan dit binnen de periode van jouw traject in maximaal 3 termijnen betalen. Er worden dan €25,00 administratiekosten in rekening gebracht naast de kosten van het traject gebracht.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via https://dagelijks-geluk.nl/contact of via mail@dagelijks-geluk.nl.

 

Bindia & Perdiep zijn officieel aangesloten bij de beroepsorganisatie Collectief Alternatieve Therapeuten
Bindia & Perdiep zijn aangesloten bij de officiële Geschillencommissie van Geschillen Alternatieve Therapeuten
%d bloggers liken dit: