fbpx

Interventie Transitie & Transformatie© Mentoring

Bij de Interventie Transitie & Transformatie (ITT©) Mentoringtrajecten word je door Coaching en/of Hypnotherapie begeleid in maximaal 7 sessies naar duurzame oplossingen voor jouw probleem.

Bij welke klachten en problemen helpen wij:

 • Zit jij nu midden in een persoonlijke crisis, waarbij je worstelt met negatieve gedachten, negatieve emoties en negatief gedrag?
 • Worstel je met je angsten en onzekerheid in je baan en financiële problemen?
 • Loopt je relatie niet zoals je voor ogen had toen je er in stapte?
 • Ervaar je veel onrust en haal je geen voldoening meer uit wat je doet?
 • Of zit je gezondheid niet mee?
 • Is er thuis sprake van veel stress en onderlinge spanningen?
 • Of, misschien heb je het wel voor elkaar, maar om de één of andere onbekende reden knaagt er toch iets van binnen aan je. Je zou gelukkig moeten zijn, maar je bent dat toch niet?
 • En pieker je veel?

Jouw Geluk

Nederland behoort gelukkig tot één van de meest welvarende landen ter wereld. Materieel doen we het samen dus best goed. Helaas geldt dit niet voor onze immateriële en persoonlijke geluk dat met geen goud gemeten kan worden. Op dat vlak kunnen we nog veel stappen maken en wij gaan jou daarbij helpen, als jij dat wilt.

Er is niets belangrijker dan jezelf goed te voelen. Wanneer jij je goed voelt, zul je opmerken dat je met meer veerkracht in het leven staat. Uiteraard kan er nog van alles misgaan, maar de manier waarop jij met problemen zult omgaan, is dan veel positiever. Dit lijkt misschien zo op het eerste oog wat egoïstisch, maar dat is het niet. Wie goed voor zichzelf zorgt, kan beter voor een ander zorgen.

Als het jou lukt om oude pijnlijke problemen op te lossen, zal het gevoel van overwinning jou steeds krachtiger maken. Je zult sterker en veerkrachtiger staan in uitdagende situaties. En ook de dagelijkse rompslomp zal jou niet gemakkelijk uit jouw goede doen krijgen.

Meer motivatie, inspiratie, liefde, bloeiende vriendschappen, overvloed en rijkdom. Dit alles kun je dan met meer zelfvertrouwen en plezier creëren in jouw leven.

 • Leef jij het leven waar je altijd van hebt gedroomd?
 • Is het gelukt om jouw levensmissie te realiseren?
 • Ben jij gelukkig met het leven dat je nu leeft?

Als het antwoord op alle drie vragen ‘Ja!’ is. Dan van harte gefeliciteerd met jouw droomleven. Wij wensen je alleen maar meer van al dit goeds!

Zo niet, wat is het jou dan waard om dat allemaal wel te hebben?

En wanneer ga je eraan beginnen?

Ons advies is dat je daar NU mee begint, want iedere stap die jij neemt, is groei!

En durf te investeren in jezelf, want je bent het waard. Investeer je tijd, energie en geld in dingen die jouw probleem duurzaam oplossen.

Dit is waarom wij bij Dagelijks Geluk duurzame hulp bieden, omdat wij in de continuïteit van ieders groei geloven. Groei is pas waardevol, wanneer je dit samen doet.

Moeilijke veranderingen

De meeste mensen weten echt wel wat ongezond voor ze is. En het liefst willen ze dat ook veranderen. Maar vinden ze het te moeilijk. En als ze het al proberen, geven ze vaak snel op. Waarom is het zo moeilijk om veranderingen aan te brengen?

Vaak willen mensen snelle en gemakkelijke oplossingen voor hun probleem. Daarom kiezen ze voor kortdurende snelle hulp. Wat je hierbij over het hoofd ziet, is dat een probleem dat door de tijd of de ernst diepe wortels heeft, zich niet snel en gemakkelijk laat oplossen. Althans, niet voor langere duur. En voordat je het weet, heb je weer met hetzelfde probleem te maken.

Denk bijvoorbeeld aan mensen die proberen te stoppen met roken, of te stoppen met het drinken van alcohol, of niet meer te snoepen. Je start met hele goede voornemens, maar al gauw ga je twijfelen en heb je het weer opgegeven.

Daarom raden wij geen quick fixes aan en daarentegen ook geen eindeloze sessies, waarbij een duurzame oplossing uit zicht blijft.

Stel, je wilt afvallen en een strak gespierd lichaam. Daarvoor ga je naar de sportschool en train je met gewichten. Hoe bouw je die spieren nu sneller en duurzamer op?

Dat gaat niet lukken als je maar een enkele keer naar de sportschool gaat, maar door een langere periode dagelijks gezond te eten, je spieren te trainen en spiermassa op te bouwen. Dit doe je consequent.

ITT© Mentoring: 21, 42 en 66 Dagen

Onze duurzame Mentoringaanpak

Om nieuw gewenst gedrag effectief en duurzaam te leren, heeft een mens tijd nodig om het nieuwe gedrag consequent te herhalen. Wij geloven in de kracht van consequente herhaling, omdat dit in de eerste plaats jou in jouw kracht zet, doordat je jezelf aan het werk zet om jouw gedrag en gedachten te veranderen.

En ten tweede, door het nieuwe gedrag te blijven oefenen, vergroot je de slagingskans van de installatie van het nieuwe gedrag. Uit wetenschappelijke observaties blijkt dat het minimaal 21 dagen duurt voor het aanbrengen van veranderingen.

“Repetition is the mother of all skills!”

–         Tony Robbins, life coach

(“Herhaling is de moeder van alle vaardigheden” – Tony Robbins, life coach)

De kracht van herhaling

Plastisch chirurg dr. Maxwell Maltz schreef in zijn wetenschappelijke observatie: ‘Meerdere gemeenschappelijk geobserveerde fenomenen neigen te laten zien dat er minimaal 21 dagen nodig zijn om het oude mentale beeld op te lossen en een nieuw en stevig beeld te plaatsen.’ (Boek: Psycho-Cybernetics, 1960).

Door de bovenstaande wetenschappelijke observatie gaan vele methoden in de persoonlijke ontwikkeling ervan uit dat je in 21 dagen kunt leren een basis te maken voor het wijzigen van je gedrag. Wereldberoemde coaches en trainers gaan ook vaak uit van 21 dagen.

In een ander gepubliceerd onderzoek in ‘The European Journal of Social Psychology’ staat dat het gemiddeld tussen de 2 en 8 maanden duurt, voordat een nieuwe, dagelijks toegepaste gedragsverandering een automatische gewoonte wordt. In datzelfde onderzoek wordt gesproken van 66 dagen om precies te zijn, dus iets langer dan 2 maanden. Het vormen van een nieuwe gewoonte is afhankelijk van het gedrag dat je wilt wijzigen, jouw persoonlijkheid en jouw omstandigheden.

De Kracht van ITT© Mentoring

Dit Mentoringtraject is uniek en onderscheidt zich, omdat je tussen de interventies jouw nieuwe vaardigheden en gedrag intensief gaat oefenen over de periode van 66 dagen, waardoor jij jouw gewenste verandering succesvol realiseert. 

Met de ITT© Mentoring stellen wij een traject op maat samen, waarbij jij in maximaal 3 persoonlijke sessies en in 3 online sessies jouw probleem duurzaam oplost. Na de doorbraaksessie(s) krijg je een 3-tal online sessies na 21, 42 en 66 dagen voor het implementeren van geautomatiseerde gedragsveranderingen. Hierdoor voorkom je dat het bij symptoombestrijding blijft. Door de persistente begeleiding over de periode van 66 dagen voorkom je dat je terugvalt in oud gedrag. Of dat je probleem zelfs met de tijd verergert.

Het mag duidelijk zijn. De ITT© Mentoring is niet geschikt voor quick fixes. Het is voor jou als jij vastberaden bent om jouw probleem bij de wortel aan te pakken en te verwijderen.

De ITT© Mentoring kost je energie, tijd en geld. De beslissing is aan jou, en bedenk wat jouw probleem en de tot nu toe door jou bedachte oplossingen je aan energie, tijd en geld hebben gekost?

Als jij vindt dat het nu tijd is om het probleem voor eens en voor altijd op te lossen, dan helpen wij jou daar graag verder bij. Om te beginnen met het aanbieden van een intake.

Hoe werkt ITT©

ITT© is een unieke methode gecreëerd door Dagelijks Geluk.

Na een intakegesprek adviseren wij jou ITT 1, ITT 2 of ITT 3.

Intake

In dit online of telefonische gesprek onderzoeken we samen met jou of wij samen een traject kunnen aangaan, maar ook hoeveel interventiesessies en waarom wij dat adviseren. Bij de interventie maken wij gebruik van Coachingstechnieken of Hypnotherapie. Indien je Hypnotherapie wenst, kun je dit het beste vóór de intake aangeven.

De kosten van de Intake staan los van de 3 ITT© Mentoringtrajecten.

Duur intake: max. 60 minuten

Kosten: 87,00 (excl. BTW).

Interventiesessie (live persoonlijke sessie)

I staat voor Interventie.

T voor Transitie.

T staat voor Transformatie.

Dit is een sessie waarbij het ongewenste gedrag door middel van een Interventie wordt geïnterrumpeerd, en vervolgens geneutraliseerd of geëlimineerd. Daarvoor in de plaats wordt nieuw gewenst gedrag geïnstalleerd. Dit kan in een aantal sessies (maximaal 3), afhankelijk van jouw hulpvraag. Dit kan door middel van coachingstechnieken of hypnotherapie.

De interventiesessies zijn maximaal 2,5 uur.

Online Mentoringsessies

Deze online sessies volgen meteen na de eerste Interventiesessie.

Deze duren maximaal 1,5 uur.

21 Dagen ná de eerste Interventiesessie start de Online Mentoring.

21 Dagen na de eerste Interventiesessie komt het moment dat zich uitstekend leent voor het evalueren hoe jij je veranderingen bent aangegaan. In deze eerste evaluatie bespreken we het behaalde resultaat en de uitdagingen, waar je eventueel mee te maken krijgt.

Transitie – 42 dagen – Evaluatie (Online Mentoringsessie)

Nadat je bent geholpen bij het veranderen van het gedrag, of juist bij het verkrijgen van gezond gewenst gedrag, ga jij leren hoe jij jouw gewenste gedrag in jezelf verder implementeert. Tot op de 42e dag na jouw eerste Interventiesessie. Op deze dag word je opnieuw gecoacht. We bespreken dan de successen, de dalen en eventueel het ‘finetunen’ om het gewenste gedrag tot in jouw diepste binnenste eigen te maken.

Transformatie – 66 dagen – Evaluatie (Online Mentoringsessie)

De 66e dag na de eerste Interventiesessie staat voor het gemiddelde tijdsbestek om het nieuwe gewenste gedrag als een automatisch onderdeel van jezelf te omarmen. Hierdoor heb je 66 dagen gewerkt aan de implementatie en heb je voldoende skills in jezelf om jouw succes op eigen kracht vast te houden. Je transformeert als het ware!

Voor elk Mentoringtraject gaat eerst een intake aan vooraf.

ITT© Mentoring 1ITT© Mentoring 2ITT© Mentoring 3
1 Interventiesessie (Persoonlijk: 2 uur)2 Interventiesessies (Persoonlijk: 4 uur)3 Interventiesessies (Persoonlijk: 6 uur)
21 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)21 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)21 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)
42 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)42 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)42 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)
66 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)66 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)66 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)
797,00 (excl. BTW)1147,00 (excl. BTW)1497,00 (excl. BTW)

ITT© Mentoring met Hypnotherapie

ITT© Mentoring 1 + HypnotherapieITT© Mentoring 2 + HypnotherapieITT© Mentoring 3 + Hypnotherapie
1 Interventiesessie (Persoonlijk: 2,5 uur)2 Interventiesessies (Persoonlijk: 5 uur)3 Interventiesessies (Persoonlijk: 7,5 uur)
21 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)21 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)21 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)
42 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)42 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)42 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)
66 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)66 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)66 Dagen Evaluatie (Online: 1,5 uur)
837,00 (excl. BTW)1177,00 (excl. BTW)1517,00 (excl. BTW)