fbpx

Iedereen is hier voor zijn of haar verhaal. Iedereen heeft een eigen unieke story. Dat wist je misschien al, maar heb jij er weleens bij stilgestaan waarom dat zo is? Er wordt van mensen gezegd dat ze ‘kuddedieren’ zijn, maar toch zijn er meer dan 7,5 miljard mensen in de wereld en géén van ons heeft een identiek verhaal. Waar zou dat nu goed voor zijn?

Wij zijn bij Dagelijks Geluk op zoek naar jouw verhaal. Wij willen het weten, ervan leren en het delen. Jouw verhaal kan er één zijn van wijsheid, pijn, verlies, liefde, ontwikkeling, rijkdom, overvloed, wonderen, of zelfs helen. Misschien heb jij je nog niet gerealiseerd dat jouw verhaal waardevol is, omdat jij jouw verhaal zo vanzelfsprekend vindt. Misschien komt nu de gedachte in jou op: “Wie ben ik nou, dat mensen van mijn verhaal zullen leren!” Of: “Ik kan helemaal niet schrijven!”

Laat deze gedachten aan je voorbij gaan, want jij bent het waard om jouw verhaal te delen. Jij bent het waard!

Dit terwijl jij je wel laat inspireren door wereldleiders, artiesten, spirituele guru’s, noem maar op.  Omdat het gras altijd groener lijkt aan de overkant. Maar wij zijn ook geïnteresseerd in jouw verhaal, omdat ook jouw verhaal inspirerend is. Wij geloven dat jouw verhaal vele anderen ook kan inspireren. Lezers zullen (delen van) jouw verhaal herkennen en weten dan dat ze niet alleen staan.  Ze zullen van jouw ervaring leren, zodat ze een andere keer misschien wel anders omgaan met een gebeurtenis of situatie. Ja, jouw verhaal is inspirerend en zonde om het niet te delen!

Hoe inspireer je een ander?

Wanneer jij daar de waarde van deelt met anderen, zodat zij geholpen worden door de lessen die jij al hebt geleerd. Pas wanneer jij jouw verhaal deelt, zal jouw story de kans hebben om de wijsheid te vermenigvuldigen. Ja, je mag jouw verhaal delen, jouw opgeschreven zielenroerselen, jouw ervaringen, jouw lessen, jouw wijsheid en waar jij dankbaar voor bent. Zonder oordeel! Ja, je mag het!

Dit is een roep, uit ons Hart, naar een ieder die zijn of haar verhaal wilt delen, om ons allen te inspireren. Schrijf jouw verhaal op en deel jouw Inspiring Story met ons en anderen.

Wat gaan wij met jouw inspiratie doen?

 • You own your own story. En we weten wel zeker dat elk inspirerend verhaal waardevoller wordt wanneer het wordt gedeeld. Er is géén verhaal, zoals dat van jou. Het is jouw inspirerende nalatenschap aan een mooiere en betere wereld.
 • Wij lezen de inspiratieverhalen en gaan deze delen met ons publiek op al onze social mediakanalen, onze website en eventuele toekomstige publicaties. Hiermee willen we anderen van dienst zijn door ze te helpen inspiratie en motivatie te vinden. De wereld kan wel wat meer positiviteit gebruiken, vinden wij. Help je mee?

Zo JA, lees dan ‘de kleine lettertjes’, voordat jij jouw Inspiring Story naar ons mailt.

De spelregels van ‘Inspiring Stories’: 

 • Je kiest er zelf voor of jouw eigen naam erbij komt te staan of een pseudoniem (schrijversnaam). Wij redigeren het verhaal op taal-, interpunctie- en spelfouten. De uiteindelijke versie die wij willen publiceren, sturen we naar jou terug, zodat je weet hoe het er gaat uitzien. Daarna laten we jou weten wanneer en waar we jouw verhaal publiceren.
 • Jouw verhaal dient wel waargebeurd te zijn. We kunnen ons voorstellen dat je om privacyredenen namen, plaatsen en eventueel leeftijden aanpast, dat mag wel.
 • Om de focus van de lezers vast te houden, willen we je vragen om je verhaal bondig te schrijven. Bijvoorbeeld een A4-tje.
 • Wij ontvangen graag jouw Inspiring Story graag op mail@dagelijks-geluk.nl in een Word-bijlage.
 • In de e-mail vermeld je jouw echte eigen naam en mailadres dat je gebruikt, zodat we contact met je kunnen opnemen.
 • Laat in de e-mail ook weten of je onder jouw eigen naam of een andere naam wilt publiceren en vermeldt die naam.
 • Je geeft ons het recht en de vrijheid om jouw verhaal te publiceren, anders kunnen we jouw Inspiring Story niet delen. Er staat geen financiële vergoeding tegenover, maar de beloning dat jij een heuse inspirator bent voor anderen.
 • Wij publiceren jouw verhaal op onze blogpagina op onze website (https://dagelijks-geluk.nl/blog) en onze social mediakanalen. Via onze social mediakanalen zullen wij met onze volgers delen dat jouw Inspiring Story op de site staat.
 • Scheld- en vloekwoorden, discriminerende en racistische uitingen en ander schuttingtaal zijn niet toegestaan. We blijven respectvol, liefdevol en compassievol naar onszelf en anderen.
 • Bij veel inzendingen, zullen we een keuze moeten maken, waardoor misschien niet alle verhalen worden geplaatst. Dat wil absoluut niet zeggen dat wij jouw verhaal onvoldoende of niet inspirerend vinden. Wij beloven dat wij iedere inzending zorgvuldig, met liefde en aandacht zullen lezen!

Veel Dagelijks Geluk en schrijfplezier!

%d bloggers liken dit: