fbpx

Wij delen graag ons Dagelijks Geluk met jou!

Dit is onze speciale pagina! Waarom speciaal? Omdat je hier al onze GRATIS downloadbare producten vindt.

Immers, iedereen verdient Dagelijks Geluk en dan het liefst zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk. Klik op de downloadknoppen en ontvang het meteen in jouw mailbox!

THEMA PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

GRATIS E-Book Sleutel tot Verandering

Lees in dit E-Book over onze unieke ITT©-Methode, waarmee wij positieve, effectieve en duurzame verandering voor jou, bij jou en met jou kunnen bewerkstelligen.


GRATIS Learnsheet 6 Fundamentele Behoeften

Ontdek wat jouw belangrijkste Fundamentele Behoeften zijn, en die van jouw geliefde, kind, familielid, collega of vriend(in).


GRATIS E-Book Van Onzichtbaar naar Zichtbaar

Lees over de lessen die ik heb geleerd na mijn ‘carrière catastrofe’ – mijn dramatische ontslag – in 2014 en hoe ik dat ‘life event’ te boven ben gekomen en weer regie op mijn leven heb gepakt.


GRATIS E-Book 5 Krachtige zelfhulptools


In de ‘5 Krachtige zelfhulptools’ lees je over een vijftal persoonlijke ontwikkelings- en spirituele groeimethoden. Deze 5 krachtige zelfhulptools bieden jou hoop, inzicht en groei en zijn voor jou bruikbaar in elke fase van jouw leven.


GRATIS Intentie Meditatie


Beluister deze audio-opname waar jij wilt en wanneer jij het wilt. Deze meditatie helpt jou om jouw intentie, jouw passie en jouw missie te vinden in jezelf.


GRATIS E-Book Over Hypnose & Hypnotherapie


In het E-Book ‘Over Hypnose & Hypnotherapie’ staat wat hypnose en hypnotherapie is en hoe het jou kan helpen.THEMA VERGEVING


GRATIS Ontspannings Visualisatie


Leer met de Ontspannings Visualisatie hoe jij jezelf op elk gewenst moment van de dag kunt ontspannen op een liefdevolle manier: een audio-opname met een prachtige visualisatie.THEMA MET AANDACHT COMMUNICEREN


GRATIS Learnsheet Effectief Feedback Geven


Laten we stoppen met ‘kritiek’ geven, maar elkaar van ‘constructieve feedback’ voorzien met de Sandwich Feedback Methode, waarbij de ander openstaat voor jou, luistert naar wat je werkelijk zegt, zich niet gekwetst voelt en er ook van leert en groeit.


GRATIS Learnsheet Complimenteren met Waarde


In de ‘6 Stappen van Complimenteren met Waarde’ leer je stapsgewijs de beste en meest waardevolle complimenten geven. Je leert hoe het werkt met complimenten en hoe je ze het beste kunt geven, zodat mensen het compliment ook daadwerkelijk voelen en onthouden.P.S. Heb je al gekeken naar onze Karma Credits© Online Coaching? Heb je interesse in laagdrempelige online coachingssessies die een doorbraak brengen in jouw problemen?P.P.S. Ken je onze unieke en effectieve ITT© Mentoringtrajecten die leiden tot effectieve, duurzame resultaten naar de voor jou gewenste veranderingen al?%d bloggers liken dit: