fbpx

Jij kunt jouw persoonlijke geluk creëren! 

Maak gebruik van Online of Live Coaching voor een effectief antwoord op al jouw persoonlijke problemen!

In het huidige leefklimaat hebben we allemaal weleens te maken met problemen, waar we niet zo 1-2-3 een oplossing voor kunnen vinden. Persoonlijke struggles van allerlei aard, grootte en ernst. Kamp jij nu ook met zo’n situatie en wil je het oplossen, dan kunnen wij jou hierbij helpen.

Je bent op zoek naar een snel antwoord op jouw vragen. En het is belangrijk voor jou dat de oplossing effectief is. En je bent bereid om er helemaal voor te gaan. Of je zoekt juist ondersteuning om deze keer écht door te pakken?

Dan zijn wij jouw team!

Onze Coachingsmethoden kenmerken zich door een doortastende aanpak die jou in jouw kracht zet om je problemen op te lossen en zelf je geluk te creëren.

Samen werken we aan jou ‘life changes’!

Dit kan in 1 of meer Online of Live Coachingssessies.

Online & Live Coaching

Stel je eens voor dat het probleem waar je nu mee worstelt voor eens en voor altijd opgelost wordt, en dat door niemand minder dan jijzelf! En dat je door deze positieve succeservaring wijzer en krachtiger door het leven zult gaan.

Wat als jij persoonlijke probleem gaat leren zien als een mogelijkheid om je positieve, unieke eigenschappen tot uiting te laten komen? En niet meer te zien als een belemmering, maar in plaats daarvan als een kans om persoonlijke groei te ondergaan!

Hoe zou je leven zijn, wanneer jij nu wel kiest voor deze persoonlijke transformatie waar je altijd van had gedroomd. Tot nu toe durfde je het niet, maar wat is er allemaal wel niet mogelijk als wij je gaan helpen?

Veel mensen lopen (te) lang met hun ziel onder hun arm, denkend dat het nu eenmaal zo is en dat het niet anders kan. Ze geven hun dromen op. Of erger, ze durven niet eens meer te verlangen. Ze hebben al zoveel geprobeerd, maar het heeft ze niet gebracht wat ze wensten.

Ze geven op en ze leggen zich erbij neer. En houden er hun leven lang een naar en verdrietig gevoel aan over. Of blijven zich afvragen: wat als…..?

Maar voor jou hoeft dit niet meer zo te zijn, want wij zijn overtuigd dat er voor ieder probleem een oplossing is!

Wat zeggen deelnemers over onze Coaching?

Ik wilde een keer hypnotherapie ervaren. Mijn hulpvraag had betrekking op het gebrek aan vertrouwen in mezelf, waardoor ik de druk opvoer bij zelf. De sessie was fijn, omdat je dingen kan waarnemen vanuit het onderbewuste. Bindia vind ik compassievol en een goed voorbereide hypnotherapeute.

Ilona

Het webinar van Bindia sprak mij erg aan. En daardoor heb ik mij aangemeld. Ik vond de workshop zwaar en uiteindelijk verlossend. De methode die wordt gebruikt, de open en vertrouwelijke benadering stelde mij op mij gemak en ik voelde mij veilig. Ik raad de Workshop aan, aan iedereen die door het niet kunnen vergeven belemmeringen ervaart.

Gita

Ik had mijn twijfels over de invulling van de hulp en wat het zou opleveren. Mijn gevoel voordat we begonnen was een 5 en achteraf gaf ik mijn gevoel een 10.

Ik heb een ontzettende goede ervaring gehad. Ik voelde me gehoord, begrepen, deels geheeld en geaccepteerd. Hierdoor is mijn investering absoluut de moeite waard. En ik raad het mijn vrienden en kennissen die worstelen met zichzelf ook aan.

Bindia en Perdiep, bedankt voor jullie mooie inspirerende verhalen en de tools die jullie de deelnemers meegeven! Ik wens jullie veel liefde, geluk en groei!”

Shannon

De Hypnotherapiesessies met Bindia hadden een intens impact op mij. Ik voelde mij dichterbij mijzelf komen. De hypnotherapiesessies heb ik als emotioneel, heftig en positief ervaren. Ik voel mij op een goede manier kwetsbaar en puur. Ik heb geen schilden meer.

De visualisatie heb ik als fijn en krachtig ervaren die ik gebruik om te ontspannen.

Linda

Ik gaf mijn gemoedstoestand vóór de coaching een 5. Ik voelde me een wrak en ellendig. Na de coaching geef ik mezelf nu een 9 en ik wil naar de 10! Dit ga ik doen door iedere dag de oefeningen te blijven doen

Rosanna

Perdiep Ramesar is an extraordinary performance and results coach. He has such a powerful listening of his clients and can activate creativity in people with his unique way of empowerment. If it was not for Perdiep’s one to one coaching sessions I would have been procrastinating about writing my debut book. He got me powerfully into action. Perdiep stands for transforming the lives of his clients so that they discover their own brilliance. Thank you Perdiep. It is a privilege and honour to have you in my life.

Saj Shah, Londen

Ik heb de coaching van Perdiep als heel prettig ervaren en waardeer enorm zijn humor, wat ik ook heel belangrijk vind. Perdiep weet tot de essentie te komen waarbij hij de doelstelling tijdens de sessie goed voor ogen blijft houden. Hij hanteert verschillende methodieken toegespitst op de persoon om tot nieuwe inzichten te komen. Gedurende de sessie kwamen hele mooie, krachtige inzichten voor mij naar boven. Voor mij als coach is het ontzettend belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en reflecteren. Het is heel fijn om met een doorgewinterde coach als  Perdiep te klankborden. Een warme persoonlijkheid die echt impact creëert voor zijn cliënt.

Natasja Goselink-Hardoar

As a wife, mother and grandmother, and recovered stroke patient, I had a lot of anxieties and worries that I was carrying about my health , vitality and mindset. Thanks to the great sessions with Perdiep, I was able to deal powerfully and practically with the internal worries and stresses I was putting on myself. After each session with Perdiep I felt lighter and more joyful. The impact in my life is that I have more peace of mind and freedom from regrets and resentments, less worries about my health and my children and grandchildren’s future. Thank you Perdiep.

Urmila, Londen

Over Perdiep

Perdiep Ramesar, Coach

Bij Online & Live Coaching pel ik samen met jou tijdens 1 of meer sessies laag voor laag ongewenste gedachten, patronen en gedragingen af, om direct tot de kern van jouw probleem te komen. Vervolgens pakken we die werkelijk aan en lossen we die op.

We gaan samen toegewijd en hard aan het werk om jouw probleem op te lossen. Bovendien krijg je bij de sessie concrete ‘tools’ mee , waar jij in jouw verdere leven profijt van zult hebben.

Over Bindia

Helpen oplossen jouw pijn te transformeren naar geluk, is wat ik met hart en ziel doe. En als jij jezelf nu bereid vindt om tijd en energie te investeren in jezelf, dan doe ik dat ook voor jou. Omdat ik enorme waardering voel voor mensen die geloven in hun persoonlijke groei en daarin willen investeren. Dit doe ik namelijk ook!

In mijn eigen bewuste en persoonlijke groeiproces word ik aldoor geholpen door anderen. Ook ik heb geaarzeld om hulp te ontvangen, maar inmiddels heb ik geleerd het liefdevol te ontvangen. Sindsdien is het leven alleen maar nog mooier geworden. En als coach geef ik op mijn beurt ook mijn liefdevolle ondersteuning op een gelijkwaardige wijze aan de deelnemer.

Ik werk toegewijd samen met jou aan jouw oplossing en herstel. De impact van zowel de Coaching zal positief en groot voor jou zijn. Een waardevolle investering in jouw persoonlijke groei!

Bindia Ramcharan, Coach

Heb je nog vragen aan ons over ons aanbod?

Lees hier over een aantal bezwaren, twijfels en vooroordelen die wij bij onze andere deelnemers hebben kunnen wegnemen:

  • Ik heb jaren hulp gehad van geestelijke specialistische hulp. Is Coaching dan niet te een ‘te lichte vorm van hulp’ voor mij?

Tegenwoordig wordt Coaching gezien als bekwame ondersteunende vormen van complementaire zorg die veel baat kunnen hebben.

  • Ik heb lichamelijke klachten? Kan ik hiervoor ook bij jullie terecht?

Ja, er is meer oog voor de wisselwerking van de geest en het lichaam en daardoor voor de beïnvloeding daarvan. Ook coaching zijn effectieve methoden voor het werken aan psychosomatische klachten.

  • Ik weet niet zoveel over Coaching is dit dan wel iets voor mij?

Voorstelbaar dat je deze vraag hebt. We hebben op deze website (gratis) het E-Book ‘Sleutel tot Verandering’.

  • Waarom zijn de kosten voor Coaching en Hypnotherapie niet opgenomen in het zorgverzekeringspakket?

Goede vraag, als je ziet hoeveel goeds mensen bereiken met Coaching en Hypnotherapie. De keerzijde is dat wij in de praktijk cliënten/deelnemers hebben die meer gemotiveerd zijn, omdat zij zelf investeren in hun persoonlijke groei! Dit is absoluut een sterk positief punt.

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden voor een inzichtgevende online intake met 1 van ons. Het doel is om inzicht te krijgen in waar je nu mee worstelt. In dit gesprek verhelderen wij jouw hulpvraag en krijg je antwoord of wij jou een efficiënte oplossing kunnen bieden. Indien we vinden dat een Coachingssessie een passend antwoord is op jouw vraag, plannen we een afspraak in met jou voor een sessie. Als er dan na de inzichtgevende intake dan toch besloten wordt om geen traject met elkaar aan te gaan, heb je door je verkregen inzichten toch waardevolle informatie gekregen over jouw situatie.

Aan de hand van de inzichtgevende intake adviseren we jou over het aantal sessies, maar jij beslist hoeveel jij er uiteindelijk wilt.

Als je kiest voor Online of Live Coaching, dan:

  • Bereik je in 1 of meer sessies een duurzame oplossing voor jouw probleem.
  • Behaal je succeservaringen door het oplossen van een probleem en merk je op hoe deze ervaring ook andere delen van je leven positief beïnvloedt.

Om aan je persoonlijke problemen te werken kun je kiezen voor Online of Live Coaching.

Wat ontvang je als BONUS je als jij in onze Online of Live Coaching komt?

  • 1 GRATIS Bodyscan Meditatie ter waarde van 27,00!
  • 1 GRATIS Hartmeditatie ter waarde van 27,00!

Prijzen:

De online inzichtgevende intake kost 47,00 (incl. BTW)

Een Online Coachingssessie kost 177,00 (incl. BTW)

Een Live Coachingssessie kost 217,00 (incl. BTW)

Meld je aan voor een Inzichtgevende Online Intake met Perdiep of Bindia door op de knoppen onder de foto’s te klikken. Wil je meer informatie, dan kun je ons bellen op onderstaande telefoonnummers.

Mocht je nog vragen hebben over Online Coaching, hieronder beantwoorden wij de meest gestelde vragen:

Vragen & Antwoorden Dagelijks Geluk Online Coaching

Voorbereiding is het halve werk, zeggen ze. Maar dan moet je wel weten hoe je je moet voorbereiden. De coach zal jou informeren over de voorbereiding. Het kan zijn dat je ‘huiswerk’ krijgt. Het is dan wel belangrijk dat je dat wel doet. Immers, je doet het voor jezelf!

De apps die wij gebruiken zijn heel gebruiksvriendelijk. Wat je nodig hebt is een smartphone, tablet, laptop of PC.

Het aanbod van Dagelijks Geluk Online Coaching is heel specifiek en alleen online. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van één van onze andere diensten, zoals ITT© Mentoring. Klik hiervoor op: https://dagelijks-geluk.nl/itt

Je hebt voor de sessies een goede en stabiele internetverbinding en de apps Zoom en/of Skype nodig. Deze zijn gratis te downloaden op jouw mobiele telefoon en tablet. Op jouw computer heb je via Windows hoogstwaarschijnlijk al Skype. Zo niet, dan kun je die ook downloaden via: https://www.skype.com/nl/.

Zoom is een kwestie van naar de website te gaan: https://zoom.us/ Daar kun je je gratis aanmelden.

Let wel: het gaat hier bij beide apps om beeld en geluid. Het is van belang dat de coaches jou kunnen zien en goed kunnen horen.

Naast de apps en een goede internetverbinding, raden wij jou ook aan om pen en papier bij je te hebben. Om aantekeningen te maken, om opdrachten te noteren, om oefeningen te doen of een journal bij te houden. Een notitieboekje is daarom aangeraden.

Ook is het belangrijk dat je in een rustige ruimte bent, waarin je ongestoord kunt praten en bewegen voor de coachingssessies met opdrachten en oefeningen.

Wij hebben bij Dagelijks Geluk ook een intensiever en langer traject, waarbij we jou helpen om jouw probleem effectief en duurzaam aan te pakken. Onze unieke methode heet ITT© Mentoring, wat staat voor Interventie-Transitie-Transformatie© Mentoring. Meer informatie over deze unieke, effectieve en duurzame methode vind je op: https://dagelijks-geluk.nl/itt.

Een sessie duurt maximaal 1,5 uur.

Een sessie kost 177,00

 

Als jij niet kunt, dan vragen we jou om uiterlijk 48 uur van te voren af te melden en bij voorkeur ook meteen een nieuwe afspraak met ons in te plannen. Dan blijft de betaling van kracht voor de volgende afspraak. Wanneer je niet binnen de afgesproken 48 uur afzegt, worden de betaalde kosten voor de gereserveerde tijd niet gerestitueerd.

Wanneer wij onverhoopt niet kunnen, zorgen wij dat er zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak wordt ingepland en blijft de betaling van kracht.

Wij zijn niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Voor exacte informatie kun je het beste contact opnemen met jouw zorgverzekeraar.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via https://dagelijks-geluk.nl/contact of via mail@dagelijks-geluk.nl.

Bindia & Perdiep zijn officieel aangesloten bij de beroepsorganisatie Collectief Alternatieve Therapeuten
Bindia & Perdiep zijn aangesloten bij de officiële Geschillencommissie van Geschillen Alternatieve Therapeuten
%d bloggers liken dit: