fbpx
4 Voordelen van Online Coaching

Het Corona-virus heeft veel leed veroorzaakt, maar daarnaast zijn er ook voordelen te benoemen van deze bizarre tijden. De mens wordt bijvoorbeeld creatief. Ook coaches. Zo is in deze Coronatijden Online Coaching een vlucht gaan nemen. Vanwege lockdowns, quarantaine, verkoudheid, thuiswerken, et cetera. Mensen kunnen nu via Zoom en Teams hulp vinden, waar ze eerder naar een praktijkruimte moesten reizen. En, wat blijkt ook: de resultaten van Online Coaching zijn vergelijkbaar met live coaching. Althans, bij ons bij Dagelijks Geluk wel. We hebben gemerkt dat mensen ook online goed te coachen zijn. Dat is mooi, maar wat zijn de voordelen van Online Coaching bij Dagelijks Geluk, op een rijtje?

  • Eigen, veilige, vertrouwde omgeving! De coaching heeft online plaats, dus je kunt waar je maar wilt, waar je het maar fijn vindt, jouw coaching doen. In je eigen, veilige, vertrouwde omgeving. Je hoeft de deur er niet voor uit en er zijn geen reiskosten. Wel is van belang dat je daar rustig en ongestoord aan de slag kunt.
  • Prijzen zijn lager! Naast het feit dat je geen reiskosten maakt om naar een praktijkruimte komen, zijn onze tarieven voor Online Coaching lager dan voor Live Coaching. Waarom, want de waarde die we geven is toch vergelijkbaar? Klopt, de Online Coaching is zeer waardevol, net zoals onze Live Coaching, maar toch rekenen we momenteel wat minder geld. De reden is dat wij minder kosten maken. We hoeven namelijk geen coachruimte te huren voor de sessies. Kosten die er niet zijn, gaan we niet aan jou doorberekenen. Maar we huren  uiteraard met alle liefde een ruimte voor de mensen die zich het beste geholpen voelen met persoonlijk live contact. Wat jij fijn vindt en wat jou het beste helpt!
  • Effect is supergoed! Het effect van Online Coaching blijkt uit de praktijk supergoed te zijn. Ik coach sinds maart/april online en de resultaten zijn verbluffend. Online kan heel veel, ook in coaching! Wij zouden het niet doen, als het jou niet zou helpen. We hebben gemerkt dat het effect zo goed is, dat we hebben besloten om onze Online Coaching te laten staan en niet alleen tijdelijk vanwege Corona. Overigens, we bieden al voordat Corona bekend was 3 online sessies in onze ITT© Mentoringtrajecten aan, dus we waren al actief met online coaching.

Dit is wat een cliënt zegt over Online Coaching bij Dagelijks Geluk:

Ik heb de coaching van Perdiep als heel prettig ervaren en waardeer enorm zijn humor, wat ik ook heel belangrijk vind. Perdiep weet tot de essentie te komen waarbij hij de doelstelling tijdens de sessie goed voor ogen blijft houden. Hij hanteert verschillende methodieken toegespitst op de persoon om tot nieuwe inzichten te komen. Gedurende de sessie kwamen hele mooie, krachtige inzichten voor mij naar boven. Voor mij als coach is het ontzettend belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en reflecteren. Het is heel fijn om met een doorgewinterde coach als Perdiep te klankborden. Een warme persoonlijkheid die echt impact creëert voor zijn cliënt.

Natasja Goselink-Hardoar
  • Sneller geholpen! Onze inzichtgevende Intakes zijn bij ons altijd online of telefonisch, maar omdat de coachingssessies ook online zijn en we geen ruimte hoeven te huren en we daar dus niet van afhankelijk zijn, kun jij met onze Online Coaching sneller worden geholpen. Intakes doen we nu al meestal binnen een week en de eerstvolgende sessie kan al in de week daarop volgen. En, ook hiervoor geldt, hoe sneller je begint, hoe fijner dat voor jou is en hoe sneller je wordt geholpen. Je wilt natuurlijk ook niet te lang met jouw problemen zitten en zo snel mogelijk veerkracht opbouwen om weer regie op je leven te krijgen.

Wil je meer weten over onze Online Coaching? Klik dan op: https://dagelijks-geluk.nl/oc

Wil je meer weten over onze Live Coaching & Hypnotherapie? Klik dan op: https://dagelijks-geluk.nl/lc

Of wil je meer weten over onze duurzame ITT© Mentoring-trajecten? Klik dan op: https://dagelijks-geluk.nl/itt

Tot ziens!

Lieve groet,

Perdiep Ramesar,

Team Dagelijks Geluk.

%d bloggers liken dit: