fbpx

Het is nog maar 3 januari 2021 en ik ben nu al dankbaar voor wat er allemaal in de afgelopen 3 dagen is gebeurd. En jij, waar ben jij nu al dankbaar voor in dit nieuwe jaar?

Liefde

Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn geliefde Bindia. Zij verdraagt mij met mijn zwakten en schaduwkanten op een fenomenale wijze en ze houdt als geen ander mij een spiegel voor waarin ik flink moet reflecteren. Geregeld erg vermoeiend voor haar, maar met de liefde waarmee ze dat doet, is onbetaalbaar.

Happy Jar

Ik ben bijvoorbeeld ontzettend dankbaar voor de Happy Jar die we op Oudjaarsdag hebben geleegd en nu weer aan het vullen zijn met briefjes met zaken waar we dankbaar voor zijn in ons dagelijks leven in ons gezinnetje. Ik heb er al 3 briefjes in gestopt! Aan het einde van het jaar zullen we teruglezen en er opnieuw van kunnen genieten.

Plannen

Ook ben ik blij dat we weer mooie plannen hebben gemaakt voor dit jaar. Zoals een heerlijke maandelijkse lees- en luierdag. Even de boel de boel laten en niets hoeven te doen. Alleen als we daar zin in hebben. Een welkom geschenk tussen werkzaamheden en verplichtingen door.

Verjaardag

Op deze maandag 4 januari heb ik er weer een jaartje bij. Ik wordt 43 jaar en nog steeds gezond en dankbaar voor mijn leven! Mijn verjaardag is een moment om mijn geliefde gezin (Bindia en mijn 2 bonuskids) en mijn gezin van herkomst (ouders en jongere broer) dankbaar te zijn dat ik ben wie ik ben. En dat waar ik nog niet tevreden over ben, nog steeds kan veranderen in een betere versie!

En, heb je er al over nagedacht? Waar ben jij nú al dankbaar voor in dit nieuwe jaar?

Vind je dat lastig? Ik kan mij dat voorstellen. Het duurde bij mij ook een flinke poos voordat ik doorkreeg dat dankbaarheid voor zoveel meer levensvreugde en positiviteit zorgt. En dat je hiermee nog meer moois aantrekt. Ja, echt, ik heb dat de afgelopen jaren mogen ervaren.

Wil jij dat ook ervaren? Doe dan mee met de Magic Journey Masterclasses, waarin je samen met ons een magische reis in dankbaarheid gaat maken. 28 Dagenlang met iedere dag een stukje dankbaarheid erbij. Doe je mee?

Ik wens jou heel veel mooie dingen in jouw leven om dankbaar voor te zijn!

Lieve groet,

Perdiep Ramesar,

Team Dagelijks Geluk!

%d bloggers liken dit: